IMG_8775_a

Križevci: održan 3. okrugli stol o mogućnostima zapošljavanja web programera

U sklopu aktivnosti projekta Step up IT education, IPA 4.1.3.2.02.01.c13, u Križevcima 15. travnja 2014. održan je okrugli stol o mogućnostima zapošljavanja web programera.

Okrugli stol organizirali su Pučko otvoreno učilište Križevci kao partner Pučkog otvorenog učilišta Vinkovci, te partnerske ustanove Agencija za razvoj VSŽ HRAST d.o.o. i Veleučilište u Slavonskom Brodu.

Na okruglom stolu govorili su Mirko Cobović iz Veleučilišta u Slavonskom Brodu i voditeljica projekta Josipa Rosandić iz POU Vinkovci, o obrazovanju web programera kao glavnoj djelatnosti ovog projekta.

Projekt sufinancira Europska unija u sklopu natječaja dodjele bespovratnih sredstava “Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih”, iz Operativnoga programa – Razvoj ljudskih potencijala. Ukupna vrijednost projekta je 198.631,59 €, od čega EU financira 75,47 % u iznosu od 149.907,26 € a trajanje projekta je 12 mjeseci. Opći cilj projekta je doprinijeti jačanju sektora obrazovanja odraslih s ciljem povećanja konkurentnosti odraslih polaznika na tržištu rada i povezivanje lokalnih dionika na području tri županije, dok su specifični ciljevi projekta ojačati kapacitete ustanova za obrazovanje odraslih kroz izradu novog programa i povećanje kompetencija odraslih polaznika na području tri županije u suradnji s lokalnim dionicima.

 

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda