drugi-sastanak-partnera-1

Održan 2. sastanak projektnog tima “StepUp IT education”

3. travnja 2014. u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Vinkovci održan je drugi sastanak projektnog tima projekta „Step up It education“ – „Stepenica više u IT edukaciji“

Projekt sufinancira Europska unija u sklopu natječaja dodjele bespovratnih sredstava “Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih”, iz Operativnoga programa – Razvoj ljudskih potencijala. Ukupna vrijednost projekta je 198.631,59 €, od čega EU financira 75,47% u iznosu od 149.907,26 € a trajanje projekta je 12 mjeseci. Opći cilj projekta je doprinijeti jačanju sektora obrazovanja odraslih s ciljem povećanja konkurentnosti odraslih polaznika na tržištu rada i povezivanje lokalnih dionika na području tri županije, dok su specifični ciljevi projekta ojačati kapacitete ustanova za obrazovanje odraslih kroz izradu novog programa i povećanje kompetencija odraslih polaznika na području tri županije u suradnji s lokalnim dionicima.

drugi-sastanak-partnera-2

Na sastanku je izvršena analiza trenutnog stanja projekta kroz izvještaj partnera o završenim projektnim aktivnostima i aktivnostima u provedbi. Partneri su kroz raspravu iznijeli prijedloge i savjete o poboljšanjima provedbe budućih aktivnosti, te obavili reviziju akcijskog plana projekta.

Sastanku su prisustvovali Berislav Božanović, Josipa Rosandić, Rozalija Marinković, Renata Matijević, Ana Bizjak i Monika Katava-Rogala kao predstavnici POU Vinkovci, Mirko Cobović i Ivana Špehar iz Veleučilišta Slavonski Brod, Zdenko Balog iz POU Križevci i Marija Dević iz Agencije za razvoj VSŽ Hrast d.o.o., te treneri obučeni kroz projekt, Gordan Božanović, Nenad Trivunović, Željko Tadić, Slaviša Ivakić i Robert Djeke.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda