pocetna-konferencija-1

Početna konferencija projekta “StepUp IT Education” u Križevcima

U Hrvatskom domu u Križevcima 12.12.2013. održana je početna konferencija projekta „Step up IT education“ koji je 19. listopada 2013. godine službeno započeo s provedbom.
Na početnoj konferenciji okupili su se projektni partneri, vanjski suradnici, predstavnici medija i ostali zainteresirani građani.

Na početku sve su prisutne pozdravili domaćini konferencije Melita Habdija, ravnateljica POU Križevci te Zdenko Balog, voditelj obrazovnih programa POU Križevci. Cilj konferencije bio je predstavljanje projekta „Step up IT education“. Upoznavanje sa svrhom projekta te načinom na koji će se projektne aktivnosti provoditi. U nastavku programa projektni partneri predstavili svoje ustanove. Mirko Cobović predstavio je Veleučilište Slavonski Brod, Marija Dević Agenciju za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. te Ana Bizjak Pučko otvoreno učilište Vinkovci.

pocetna-konferencija-2

Projekt sufinacira Europska unija u sklopu natječaja dodjele bespovratnih sredstava “Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih”, iz Operativnoga programa – Razvoj ljudskih potencijala. Nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Vinkovci a partneri su Pučko otvoreno učilište KriževciVeleučilište u Slavonskom Brodu i Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o.Ukupna vrijednost projekta je 198.631,59 €, od čega EU financira 75,47 % u iznosu od 149.907,26 € a trajanje projekta je 12 mjeseci.


Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Pučkog otvorenog učilišta Vinkovci.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda