Rezultati testiranja u Križevcima

Rezultati testiranja kandidata za pilot program

Četvrtak, 10. Travanj 2014.
Objavljujemo rezultate završnog testiranja za sudionike radionica za izlučivanje pilot skupine polaznika programa WEB PROGRAMER. Program se provodi u sklopu IPA programa Razvoj ljudskih resursa, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda. Nosioc projekta je Pučko otvoreno učilište Vinkovci, a projektni partneri, pored POU Križevci, Veleučilište u Slavonskom Brodu i Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije HRAST d.o.o.

Kandidati su nakon prve selekcije prošli tri radionice u trajanju od po 20 sati, i to iz poznavanja IT, engleskog jezika i daktilografije. Na kraju ovih radionica održano je testiranje kojim je odabrano 15 najuspješnijih polaznika za pilot skupine programa WEB PROGRAMER. Od 30 kandidata 1 je odustao još tijekom radionica, dok ih je testiranju pristupilo 24. 5 kandidata nije pristupilo svim testovima, te su automatski isključeni iz daljeg utvrđivanja liste kandidata. Ova pilot skupina će sljedećih 2-3 mjesecap ohađati obrazovni porgram, na kraju kojeg će pokazati novostečene vještine i kompetencije, kroz što će postati zanimljivi poslodavcima i povećati svoje šanse za zapošljavanje. Napominjemo da su polaznici od prvog testiranja odabrani iz evidencije nezaposenih osoba HZZ.

Kandidati su postigli sljedeće pojedinačne rezultate:

rating

U utvrđivanju pojedinačnog uspjeha kandidata uzimani su u obzir rezultati sva tri testa, na način da je u konačnom rezultatu test iz IT vještina sudjelovao sa 80%, test iz engleskoga sa 15% a daktilografija sa 5%. Na taj način došli smo do gornjih rezultata.


Poštovani, na sljedećem linku možete pogledati rezultate testiranja kandidata u sklopu projekta „Step up IT education“ IPA 4.1.3.2.02.01.c13 održanog 18. 19. i 20. ožujka 2014.
Rang-lista – Križevci
Prvih 30 kandidata pozivaju se na radionice prema sljedećem rasporedu:
Raspored radionica – Križevci
Ukoliko netko od prvih 30 kandidata odustane, pozvat ćemo prvog idućeg kandidata sa navedene liste.
Svim pristupnicima zahvaljujemo na sudjelovanju. Žao nam je što u sklopu projekta možemo primiti samo 30 osoba. Hvala lijepa i puno sreće.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda