eu-ZASTAVA

Suradnja s poslodavcima

Ostvarena suradnja s poslodavcima na području Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske i Koprivničko-križevačke županije

Pučko otvoreno Učilište Vinkovci, nositelj projekta, zajedno s projektnim partnerima (Pučko otvoreno učilište Križevci, Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. i Veleučilištem u Slavonskom Brodu), 19. listopada 2013. godine započela je s provedbom projekta „Step up IT education“ IPA 4.1.3.2.02.01.c13.

Osnovni cilj projekta je doprinijeti jačanju sektora obrazovanja odraslih s ciljem povećanja konkurentnosti odraslih polaznika na tržištu rada i povezivanje lokalnih dionika na području tri županije kroz specifični cilj ojačanja kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih kroz izradu novog programa i povećanje kompetencija odraslih polaznika.

Sa svrhom provođenja projektnih aktivnosti te povezivanja odraslih educiranih polaznika posredstvom ustanova za obrazovanje odraslih sa područja tri županije ostvarena je suradnja sa poslodavcima koji su se aktivno uključili u implementaciju aktivnosti te u sklopu čega su izrađeni završni radovi 41 web programera u obliku 17 izgrađenih web stranica.

U nastavku možete pogledati galeriju fotografija izrađenih web stranica:

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda